Brooke Shields Fan Family

Forum for Brooke Shields Fans
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 With You, for All.

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: With You, for All.   Sat Dec 22, 2012 4:23 pm

http://www.voxxi.com/jessica-selena-psa-gun-control/

I Demand it too! You've Got me with You, Completely!
flower love smiley flower

Thank You! To See this Amazing People, Human, Telling this, from the HEART, is such a Strong and Fair Beginning for that Plan, for a Human One.
Enough!
Too late, but NEVER too much.
We Can Make it TOGETHER. Something Good to Help and for Try to Heal Society from All pain it may bring inside.
There're no Secrets, just to Share the Truth for The Love We All Do Feel inside. No more fears.
Human is a Sacred Project. We Can Build that Plan.
My Heart and my Soul are with You All!
It Makes Sense, it can Give Sense Everybody, for that Good.
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Wed Jan 02, 2013 3:00 pm

Smile Hi! Smile
love smiley love smiley love smiley love smiley
flower

Sharing, for Goodness and Good:
C:\Documents and Settings\u02869\Configuración local\Temp\Domino Web Access\Seminari filosofia.jpg

It's not "spaniard" corporativism Smile Smile Smile , just Sharing Good things that are being done.
Thank You, Good! I Love You!
flower flower flower

ps: and coming later for too much Touching NICE LOVELY Videos!!
cheekey smiley party smiley cheekey smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Thu Feb 14, 2013 1:17 pm

flower Hi!! flower
flower Smile Smile flower

Came for a while for sharing thoughts I've sent to Professor (so Kind and Helping One! I'm Lucky about it! cheers ), for Good.
It's catalonian again, but easy to translate by google, if anybody interested. Just for Help, if I can or it's in my hands.
Life is so Bright.
Yesterday had so much fun with the Baby. We went to some places for kids, but she did not want very much. For what I could see, LAUGHS, her best moment was when I put her on my shoulders and run (CAREFULLY, OF COURSE!) around the park. After, She wanted to go down and do the same, LAUGHING again, with her little doll (not too big, because She's so young, no much more than 2!). She was running and laughing with doll on her shoulders and making same noises and moves as me.
Ah, and She does not call me by my name. Easy to understand, 4 idiomes at the same time Learning. She calls me dad, and even sometimes mom too. I've Sletp so Well Tonight, just for the Love! She also Makes me so Much Better Person, or maybe it's just She also makes me Truly Contact Reality of my Inner Goodness.
cheers Yes, this last one is! cheers
Razz Razz Razz
Smile Smile Smile
God Bless!
love smiley love smiley love smiley

Here's the text.
Vaig llegir la retrospectiva que fa Habermas (i que ja és una primera introducció sobre això seu del "concepte i interès") de Peirce i Dilthey fins Kant, en relació amb el concepte d'interès relacionat amb el de coneixement.
L'abstracció que em fa em resulta brillant, molt. La seva represa de Fichte, per explicar l'interès de la raó per sí mateixa, que crea coneixement sense ulteriors implicacions empíriques o naturals o de supervivència, em resulta molt brillant. L'autoposicionament a través de la raó pràctica que torna a sí mateixa i dóna sentit i estructura (no és un accident, com diu que venia a suposar Kant respecte de les coincidències entre raó pura i pràctica) a la raó teòrica però que no pot portar cap a un idealisme objectiu al modus de Hegel, pel fet que juntament amb aquest fonament d'idealisme sui generis cal, per una comprensió completa, explicar el materialisme que ell mateix reivindica alhora (normal, atesa la seva filiació filosòfica), el qual representa tota la resistència real del món empíric als designis determinats per la raó pràctica de l'home.
Ell utilitza la tesi cabdal de la filosofia de Fichte per dona sentit a l'impuls per se de l'imperatiu categòric i, més importantment, a l'impuls de la raó teòrica al marge de criteris d'utilitat pràctica, només pel mateix plaer de desenvolupar-se, d’emancipar-se. Ho configura com un impuls connatural a les bases més fonamentals (practiques) de la raó de l'home d'emancipació a través de sí mateixa, però no fins al punt de constituir, en cap cas, una base per alguna mena de neoidealisme de la fenomenología de l’esperit.
Les tesis epistemològiques de Peirce sobre les ciències de la natura i les de Dilthey sobre les ciències de l'esperit, que les diferencien, no els sintetitza a travès del circle de la hermenèutica de la factiticitat de Heidegger (que borra aquesta diferenciació- un momento digressiu: no sé si tendria més sentit referir-s'hi, al cercle hermenèutic, des de la perspectiva dels origens de les idees de l'home, resultat de la tradició i l'entorn cultural i històric (i psicològic), més que no pas a l'expressió posterior en una o altra forma: segueixo pensant que la metodologia és distinta i això té efectes distintius entre les dues classes de coneixement: el mètode científic quantitatiu té unes característiques que afecten la seva essència epistemològica, si bé no ontològica), sinó que els manté cada una en el seu lloc, però com a deficitàries respecte del seu respectiu fonament ontològic (crítica d'objectivisme dels enunciats lògic-formals de Peirce i crítica de psicologisme de Dilthey). Perquè ell considera anar més enllà de les mancances del sistema trascendental kantià no mitjançant reduccionismes pseudopositivistes o psicologismes, sinó a través de una reestructuració de les bases mateixes del pensament, i de la substitució del subjecte cognoscent indeterminat kantià per la espècie humana en general, i, finalment, de l’adopció d’una perspectiva ontológica en detriment de la exclusivament epistemològica. Però no es desmarca del tot de Kant perquè ell no vol, o no pot, retirar el coneixement i l'interès per aquest de la seva via trascendental. Ell mateix ho diu expressament, per això cerca el sentit i origen d'un interès "pur" del coneixement, desmarcat tan dels origens empírics-tècnics-instrumentals de Peirce com dels estrictament pràctics per la superació de mecanismes de violència a travès de la intersubjectivitat humana simbòlicament mediada de Dilthey (he de dir (aquí és on trob que flaqueja un poc la seva tesi, en aquesta explicació sobre la separació estricte dels fonaments ontològics de la raó respecte de l’interès pràctic per després tornar-hi d’alguna amb l’autoposicionament pràctic fichtenià: vol explicar la raó pura fora del sentit pràctic-empíric a través de la raó pràctica que és autoafirmació en aquest mateix sentit pràctic).
Em resulta un poc estrany, aquest interès per fer això, però quan penso amb com enfoca la crítica de Marx sobre el seu reduccionisme materialista de la història i de les estructures del coneixement humà (diu que es queda a més de mig camí d'elaborar una autèntica teoria del coneixement per raó d'això -i, quan en parla, no deixa de fer-ho en un sentit trascendental), comprenc el seu interès per la raó estrictament especulativa que, sens dubte, pren de l'idealisme trascendental de Kant.
Ja saps el que penso sobre l'evolucionisme i el principi d'identitat, en un sentit recíproc entre home i entorn. No crec que sigui un psicologisme dir que els principis aristotèlics de la lògica siguin resultat d'una adaptació de les nostres estructures mentals de pensament a la pròpia estructura de la realitat. Si no fós així, no haguéssim sobreviscut al món, o no seríem qui sóm. Per això, crec que la raó pràctica de Fichte troba un sentit conceptual més elevat, en un sentit d'abstracció ontológica-comprensiva, amb aquesta altra explicació.

Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Tue Feb 19, 2013 12:12 pm

flower Hi!! flower
flower flower
Smile Smile Smile

I Feel like maybe, for the Love, We are Together in some kind of "Copernican Revolution" (Thanks Google for remembering!). And for the Love, I can already Feel it could be, taking Free choice about specific Movie and specific title of it, "Ball of Fire", also a "Coopernican One" ( geek ).
Smile Smile Smile
flower love smiley love smiley flower

Going on for Goodness and Love and Understanding!
party smiley party smiley party smiley

Brooke, I Truly Feel so Good.
You're All a man would ever Wish, such an Extraordinary Person and woman. Oh my, Terrific! action smiley
flower My Heart is Yours!! flower
flower And I Love You!! flower
love smiley love smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Fri Feb 22, 2013 4:53 pm

flower Hi!! flower
flower flower

Smile not pretending to write the "Gorgias" (Plato Text) now before going, but some Sharing for Good; "e" Tries! Smile
Smile Smile Smile

party smiley cheekey smiley For Sense for Peace last geek , Brooke!! cheekey smiley party smiley
action smiley

I've got 4 pages about synthesis of Book. I Think quite near. So "good" that I had to convince myself from my own positions after doing! Laughing Laughing Laughing
The Good, then, for this, is the Book!
Smile Smile Smile

Sharing:
Conocimiento= "sistema de estructuras unificado de nuestra conceptualidad y de nuestra logicidad".
About concept "logicidad", I had to use it to include the "know how" Human abilities, that are knowledge too, but not necessary I think, performed as abstract concepts in our minds. This "logicidad", in this context as specifical expression, is just the reflect of what I said about Logical Structures of our Mind Coming from Identification to those Impregning Reality, the one that Made Up us as Human, from first being to us. Beyond this, We can not say many things, from above (infinite) or from under (quantical results), at the same level of Certainty. Logic Rules are the same for "know how" or for "concepts", Common to All Mental and Real Living We Do Know (We Only Add, to other superior animals, Abstractivity, that works by those rules too: if not, not surviving either).
The fact is that between those two epistemological limits, there's a REAL UNIVERSE that's Harmonically Connected Following, macrolevel but not too much, Same Rules that Structure our "proevolutive Reality".
Well, this I explained before.
The fact is, too, "Natural Human Conditions For the Appearing" come along with the Keeping of same Structures of Reality if conditions (those who are good for living and those not too extremely far from there: Einstein) are being kept, as Rules of it, and as long as they are being kept, for All Universe around. And the fact is that, by now, All that's happening in the Universe (not talking about asteroids now, it's about that Reality We can not achieve by our cognitive System what I'm talking about) is letting We Stay at the Same Levels of Constant Physical Survival.
THAT'S SO MUCH!
I Want to Catch the Concept, and to Explain, of "Naturalización del conocimiento", beyond the arrogancy of Human Opposite to Nature. We are in it. And Acting in it, its True, and Qualified ways, it's True, but as any other Being.
It's QUALITATIVE JUMP about All Philosophy I've read before.
Hope It Helped!
love smiley love smiley love smiley
flower

Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Wed Mar 13, 2013 6:44 pm

flower Smile Hi! Smile flower
flower Smile Smile flower

And I Love You, Please Feel Good, I've just been shaping up, I Love You so!!
Just Wanted to Help and to Prove I can Help and that I am Responsible, Mature and Good.
Oh my what a fall Smile
No Smile , I Know it's Fine.
I Love You, I Want to Hold Your Hand, Care for Your Life, that's All and First I Need!!
flower love smiley BROOKE!! love smiley flower

PS: love smiley cheekey smiley love smiley
flower

Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Fri Mar 15, 2013 10:50 am

Hi,
Smile Smile Smile

and last post, about Education, was talking about Education for All Schools in the World!
flower love smiley flower
action smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Mon Mar 18, 2013 3:01 pm

Smile flower Hi!! flower Smile
Smile flower flower Smile

Smile coming Very Lovely terms Smile
Just because of the Beautiful day would be enough. I'm also Happy for Staying. And for Blessing Life Given. And for Sense I'm Finding on it. And for the Love.
flower Brooke, have to say one more time, I Love You!! flower
love smiley love smiley
cheekey smiley action smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Mon Apr 15, 2013 12:45 pm

Hi!

I was thinking for a while.
Everything's Connected to All I said before.
Hope it may help!
flower love smiley flower


"Siendo la “necesidad de sentido” un impulso de la consciencia humana desde que evolucionó como tal, cuyo carácter primordial es su mutua consubstanciación con el simbolismo de la mente, la explicación de la realidad mediante el discurso del logos aparece como una necesidad perentoria de lo humano, como un impulso sociocultural.
Importante hasta el punto de que hubo de ser un factor de aparición “coetánea-causal”, en su configuración más perfecta, al fenómeno de la concentración poblacional que dio lugar a las primeras sociedades humanas más o menos numerosas y complejas.
Como ya observó Augusto, al encargar al poeta Virgilio la creación de “La Eneida”, la narración (poética), es el medio idóneo para crear un universo figurado pero consistente con la realidad que dé forma y contenido a un “fundamento de sentido” de la misma, tanto física como social. Este universo ha de ser, idealmente, compartido por todos y trascendental, es decir, ha de situarse más allá del propio individuo separado, en la esfera conceptual organizada y organizativa de su mente abstracta.
Las primeras narraciones mitológicas sobre héroes y dioses tuvieron que desempeñar tal tarea. La evolución de su complejidad, y de su sistematicidad, incluso de su institucionalización formal por medio de templos y sacerdotes, debió transcurrir con igual sentido ascendente que el incremento progresivo de la de las estructuras e instituciones sociales, tanto mayor cuanto mayor fuese el número de pobladores de los asentamientos.
La clave buscada, a través de estos tres conceptos fundamentales: simbolismo/sentido/narración, se llama integración social, o convivencia ciudadana, u orden de la ciudad y de su fisiología política y social.
En tiempos de un así llamado posmodernismo, heredero del nihilismo transversalmente moral, económico y hasta epistemológico, se antoja fundamental una explicación que dé sentido “cuasiuniversal” a nuestra Realidad de un modo no excluyente y, esencialmente, inclusivo respecto de los ámbitos de la globalización económica (insuficientemente política, en cuanto protección), de la vida, de las creencias, de la ciencia, del mundo físico…
Esta narración comprensiva-explicativa-inclusiva sólo puede intentarse por medio de la razón educada, cosmopolita y no antimetafísica; lo cual supone un distanciamiento absoluto respecto de cualquier clase de discurso apologético.
Con un poco de humor, siempre necesario en un contexto como éste, sólo queda “acabar” diciendo que no se trata de fundar una nueva sociedad etrusca mundial, he aquí simplemente un resumido intento de propuesta para un mejor, más justo y más libre entendimiento entre todos los seres humanos de la Tierra."
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Fri Apr 19, 2013 9:41 am

Smile flower Hi, Good Morning! flower Smile
Smile flower cheers love smiley love smiley cheers flower Smile


I'm really sure things are going to be OK!
For trying to bring some of what I think that could may help, someway, I am posting this:

http://www.lavanguardia.com/vida/20130418/54371283808/walter-riso-apego-mayor-motivo-sufrimiento-hombre.html
It's in spanish, but I truly think translating does worth it.
Not totally agree with All, but for with this: if You Truly Want to Help and to Healthy Love Somebody, Everybody, You Must be Free Enough to be Good.
Our characters, in Occident, I honestly think should be some more, quite enough, as Orient ones. About Patience and Harmony with the Universe, Mainly.
But I do not accept so easy, Moraly not Psicologically (knowing the first must be influenced too the same way it is the second one word, but not that much), ideas as "too easy accepting statu quo", words similar to what Philosopher Leibniz said: "vivimos en el mejor de los mundos posibles".
That sentence is meaning: for the limited Human being is, and for the pains and obstacles all around the physical world (including our bodies), this is the best we have could done things here, our earth's life.
I do not agree.
I agree with the fact Philosophers as Sócrates, Platón, Aristóteles, Kant, la Ilustración, Hegel... were Truly ingenous about Possibilities to be taken from Improving Societies through Education, Social and Individual Terms; but "el fin del sueño ilustrado" (the unconditioned believing in Reason of Human for Going to Excellence, something similar to greek Philosophers said, but through different ways) is only Acceptable if we're Understanding Real Conditions of our Reason, which I explained very synthetic ways before, and of our Moral (this does not need many explanations, but I'll do, in the future, because of what I'm saying in next lines: necessary) and our Nature (where we're coming from, as I've explained too). Obviously all this means some kind of Necessary change about Perspectives, but not a surrendering.
It's possible to go to a position where, Rationally and Maturelly, we understand we must and can Naturally Work for Make the World Better.
We can not accept those Principles about "it's just all it can be".
No!
Free and Mature, We can Make things, the World, I Mean, Much Better than till these days.
Not talking about ANYBODY, talking about All History of All Human Beings.
Though political-moral theories from Aristotile can not be translated, completely, to these days (too much ontological bounding between human free development and the "polis" Health and of him, as Natural One thing from his own natural abilities (as obligation- who says what and which is my natural potency for the city?), that brings - to me- to a too "organic" concept of citizen bounded to city), his Idea about the middle term as Justice for each case, from the measure of circumstances, that was so New then (putting down Universal and Unitary Platonic Idea of Justice), is so Good for Today.
The "phronesis", practical intelligence, that means the objective learning, through the years and through education, that catches the possibility to make the right Moral Decission for each case (obviously need the "dianoéticas" abilities: abstract intelligence, some of it), is something to Admire.
Well, Nerón was Seneca's pupil for so many years (Senecas was Great, NOT PERFECT AT ALL, philosopher), and look what he did, firing Rome... But this is not the rule, I think.
We Can Learn to Be Better. No Angels, not perfect, but much more Good!
Shared from the Heart for All it can Make for Good. I Get Excited just for Doing!
And Now, the other pack of news, complementing, symbolically (you all know me):
http://www.opinion.com.bo/opinion/articulos/2013/0419/noticias.php?id=92339
cheekey smiley I think it's going to be a Peaceful and Good Day Here!! cheekey smiley
flower flower flower
love smiley love smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Mon Apr 22, 2013 12:12 pm

Smile flower Hi!! flower Smile
Smile flower love smiley flower Smile

This I was thinking for yesterday's night before falling completely asleep, into that state. It's like between drunken / Sleep , with no drinking, like "ethereal" consciusness.
I had to translate into words. Quite difficult, and, as going in progress, adapting the meaning to be transmited.
Obviously, though admiting experience I have used from last years from multilevel comunication (many people!) -this is my perception at the very least-; nothing against this Lovely Sheltering Place.
For Sharing for Goodness:
"Las manifestaciones culturales son la expresión artificial del resultado histórico final (aunque transitorio, en el tiempo) del conjunto de interacciones que se da en el marco de colisión y miscelánea social propio de los intereses vitales de los diversos agentes implicados (individuos y grupos más o menos organizados, por sí o en común) y de los resultados culturales anteriores, que son fruto, a su vez, de un proceso histórico del mismo carácter. Con esto quiero decir que el peso de lo biológico es generalmente superior al que se le suele atribuir, en los hechos de la historia.
No obstante, los códigos conceptuales y deontológicos, de modo respectivo: implícita y expresamente valorativos, que constituyen el fundamento teórico-cultural-moral desde el que actúa la psicología del individuo, haciéndole maniobrar en la esfera vital de lo social en un sentido o en otro; son, en sí mismos, no sólo origen de lo conductual sino también, en grado importante, su resultado. He aquí donde toman entrada la educación y el aprendizaje, como conductas sociales, y la capacidad crítica que se deriva de ellas.
El sistema de los valores y de los conceptos (=percepciones cognitivas abstractas sobre la realidad existente en la mente del individuo: los conceptos son parte de esa realidad, mental, que se construye sobre sí misma, pero a su vez son el resultado del específico aprendizaje individual respecto de la propia realidad objetiva) son la guía que consciente o inconscientemente guían la actividad vital del ser humano. Pero no son algo estático, el autoaprendizaje y el aprendizaje social son ampliamente susceptibles de modificarlo, de cambiarlo. De hecho, es algo que sucede cada día, con la única distinción de que el apego emocional o el peso sistemático y de sentido de cada valor y concepto en la estructura del conocimiento de la realidad son muy variables, con todo lo que ello representa.
Dada esta interacción entre conceptos, valores, emotividad y comportamiento humano, ¿se puede considerar legítimo cualquier intento de exposición pasiva del individuo a valores o ideas social o psicológicamente nocivos o espúreos? Obviamente, no.
El porcentaje de conocimiento, valga la expresión, que llega a nuestras mentes (hablando en un sentido naturalista) lo hace, en gran medida, a través del medio visual. Ésta es una constatación biológica. A diferencia de otras especies, la capacidad visual fue clave en la historia evolutiva de nuestros ancestros más inmediatos, los primeros homínidos. Aunque nuestra mente sólo alcanzó evolutivamente su condición humana plena una vez adquirió sus capacidades lingüística y conceptual superior, no perdió por ello su aptitud y sus virtudes visuales.
Siendo esto así, ¿puede considerarse bueno el que en nuestras sociedades, desde mediados del siglo XX y en progresión geométrica, gran parte del marco cognitivo-vital de cada persona sea construido por medio de imágenes que le son transmitidas con una intencionalidad específica no objetivista (no tiene sentido hablar de “lo objetivo” en un contexto subjetivo), respecto de la realidad, las cuales alteran la percepción que de la misma tendría el individuo en una situación de mayor libertad de aprendizaje?


La madurez del sujeto, para sí y para los demás, requiere del pleno desarrollo de todas sus facultades y entre éstas tiene un valor fundamental el lenguaje. Pero el uso del lenguaje, para llegar a desempeñar su papel propio en el aprendizaje respecto del mundo y de uno mismo necesita la implicación activa del sujeto. Es decir, es necesario que éste evalúe el contenido de los mensajes lingüísticos en su mente y, a su vez, intente su reformulación personal desde el propio bagaje conceptual, por medio de la opinión y de la conversación. Sólo así se pueden formar individuos maduros en sociedad.
Por otra parte, el lenguaje que se halla a nuestra disposición no es sólo el de los signos lingüísticos. Otros, como el visual, son muy importantes también. ¿Quiere esto decir, de acuerdo con la pregunta y conceptos anteriores, que haya que contestar ingenuamente, por ejemplo, a un anuncio publicitario sobre crema depiladora, ante el televisor? No, claro, tan solo que, al igual que en el lenguaje hablado y/o escrito, es necesaria la “calificación” personal del mensaje visual y su reformulación crítica (de un modo natural, propio de acuerdo con nuestra naturaleza racional). Ante el mensaje visual, de cualquier clase (publicitario, informativo, artístico…), es necesario potenciar una conciencia crítica individual capaz de reformular aquél en términos personales y también de realidad objetiva. Hay que ser lo bastante inteligentes como para otorgarle la importancia que tiene dentro de la complejidad de un mundo de emociones, cultura, arte, labor social, intereses personales…, evitando que nuestra conciencia y nuestra percepción cognitiva sean objeto de instrumentalización, error o engaño.
La simplificación de la realidad mental, por medio de un discurso siempre intencional de imágenes (desde la influencia sobre el consumo particular hasta la simple estilización narrativa del mensaje por cuestiones de espacio) construido desde fuera del mundo objetivo (la mente de su emisor), es un factor de riesgo para la aparición de disonancias cognitivo-emocionales de muchos tipos. Así, en el contexto de la publicidad y similares: enfermedades como la bulimia, la anorexia, vigorexia u otros trastornos relacionados con alteraciones de la propia imagen o la de los demás. Y, en cualquier contexto: por medio de discursos visuales de carácter parcial o por un mal uso de los mismos, es posible incluso producir alteraciones de la conciencia social, tales como fenómenos de insensibilización frente a situaciones de guerra o violencia, los desastres del hambre, etc.
En estas líneas no se halla tanto un espíritu deconstruccionista reformador de una realidad política-económica-corporativa difícilmente modificable a corto plazo, cuanto un fuerte deseo de aportar un poco de luz crítica sobre el horizonte vital de todos, de lleno inmersos en la corriente imparable de la comunicación del S. XXI; así como, de paso, traer una breve reflexión sobre la relevancia de los filtros cualitativos y cuantitativos que se aplican o han de aplicar, o no, a las imágenes que nos llegan y siguen llegando, como receptores de un mundo real progresivamente virtualizado."

Someway, it makes me feel Good.
For the Sense. From my Sense, and for the Possible helping Sense from me.
Shared!
Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Mon Apr 29, 2013 11:52 am

Hi!
Smile Smile Smile

This text about The Evolution Theory is Very modest, and it's only pedagogical Try for explaining it in easy terms. Searching for the Sense about the whole thing and Sharing it, easily as it is.
In spanish. Obviously, these subjects are much more difficult to be well made in english, and as long as it's only needed the internet translator, I think it did worth doing this way.
Please, if You All can, You could may read it action smiley
"Se puede decir que casi cualquier mínimo nivel de exposición a un razonamiento básico sobre los hechos de la Evolución ha de portar al lector/testigo a un convencimiento claro respecto de la realidad histórica de aquellos. Incluso el Vaticano ha aceptado que la Evolución es un hecho perfectamente compatible con la Creación.
Dado el carácter muy básico y fundamental de mis conocimientos en la materia, trataré de aportar una perspectiva propia, que en todo caso ha de situarse después y junto al conocimiento acumulado que existe sobre el tema. Todo ello con el fin de aportar una visión ligera y distinta, tal vez susceptible de ayudar con un poco de luz nueva que haga más visible y asequible para todos el razonamiento tácito o implícito (en el segundo caso mi aportación resultaría ser más útil de lo que creo que sinceramente es) que cualquier texto puede brindar al interés del lector.
Por otra parte, precisamente por el hecho de existir tanto material sobre el tema, y por tratarse mi intento de una simple “autodiscusión” compartida sobre los fundamentos lógicos que sirven de principio para las conclusiones que conducen a entender la Evolución, no voy a realizar explicaciones técnicas innecesarias ni abstracciones sobre las mismas. Sería dar demasiadas vueltas sobre lo mismo, algo que se halla en cualquier texto fundamental sobre la materia. Por ello, no hablaré de lo que representa un fósil, lo que es, ni de la definición de estrato geológico o de la propia paleontología.
Empezaré por la conclusión y después explicaré desde mi óptica cuáles son los principios lógico-abstractivos que conducen a ella:
Los fósiles que se hallan en los estratos geológicos (situados consecutivamente) constituyen una secuencialización físico-temporal de los hechos biológicos de la Historia natural, en el sentido de que representan la ordenación de los sucesos biológicos que tuvieron lugar a lo largo de los millones de años de duración de dicha Historia.

Los fósiles forman los fotogramas de la película de la Historia natural. Esto supone hacer todo un conjunto de abstracciones:
1) Cada estrato geológico representa un “momento” en el tiempo, un momento que ha podido durar millones de años (en función del carácter y la duración de los distintos procesos de sedimentación geológica). Este momento es datable de un modo absoluto, por medio del carbono, generalmente, o de un modo relativo, de los estratos entre sí.

2) El orden natural (en el sentido de número ordinal natural: matemático, no de la Naturaleza) de los estratos superpuestos (así se encuentran situados unos respecto a otros en el tiempo, lógicamente) es paralelo al orden de la evolución de unas especies a otras.
3) Los cambios en la evolución los observamos por medio de las modificaciones progresivas en las estructuras morfológicas de los animales fosilizados. Estos cambios, cualitativos, son suficientes, como ya observaron Aristóteles o Linneo, para diferenciar unas especies de otras.

4) La falta de cambios entre hallazgos paleontológicos de estratos contiguos respecto de una determinada especie únicamente significan que esa especie, con todos sus rasgos morfológicos específicos intactos, pervivió por ese período (que podría ser mayor, en función de lo que digan los estratos posteriores). Y no utilizamos aquí el concepto “adaptada” porque lo que modestamente intentamos es dar fundamento pedagógico a lo que dicen las teorías evolutivas vigentes, no repetir lo que investigadores más capaces ya han dicho anteriormente.

5) Cuando observamos que los cambios morfológicos entre estratos contiguos no son, en apariencia, lo suficientemente progresivos para poder admitir y constatar que nos hallamos ante un proceso de cambio evolutivo (creo que los cambios evolutivos pueden ser bastante más radicales de lo que en principio se suele creer), y que, en lugar de ello, los datos nos inducen a poder pensar que nos hallamos ante especies distintas e “inconexas” evolutivamente; debemos comprender que todo lo que conocemos hasta el momento es muy poco en comparación a lo que queda todavía por conocer de los procesos “paleontogeológicos” del planeta, así como el hecho de que el fenómeno por el que se fosiliza un ser vivo al morir no es algo necesario, ni mucho menos (no podemos suponer que todas las especies tienen, al menos, un ejemplar fosilizado en los registros existentes por descubrir); y, por último, también, que los procesos geológicos, como la metamorfosis de las rocas, pueden dar al traste con la conservación histórica de los datos paleontológicos.


6) Hay que adoptar una visión amplia respecto de la ubicación física de los distintos estratos. No es necesario que una conclusión evolutiva sobre una especie halla de partir de hallazgos sobre el terreno de estratos contiguos situados físicamente en el mismo lugar geológico. Hay que hacer abstracción de ello, y entender que la estratificación fósil es una representación abstractiva de datos que hay que archivar, procesar, ordenar y entender de conformidad con los parámetros ideales de tiempo y espacio; con el fin de comprender, verdaderamente, la Historia de la Evolución que, como un registro del pasado de la Tierra, contiene.

7) Una vez hallado este punto, el problema se reduce a una cuestión que ya se planteó el empirismo del siglo XVIII y XIX, siendo su máximo representante David Hume: el principio de causalidad física. Hume decía que del hecho de constatar una vez (o dos, o tres, o cien, o un millón…) que al soltar el lápiz que sostiene mi mano, éste cae, no se puede inducir (ni mucho menos deducir, claro) que esto es lo que sucederá siempre. Es el viejo problema del escepticismo sobre el conocimiento de la naturaleza. Haciendo una fácil y ligera abstracción de todo lo anterior, creo que es bastante evidente que la comparación entre una situación y otra no ofrece demasiadas diferencias, en un sentido gnoseológico o de conocimiento de la realidad.

La Evolución es un hecho porque constituye el único relato de sentido posible sobre las huellas que dejó el tiempo de los hijos de la madre Tierra, los seres vivientes."

Made by the brain but from the Heart!
love smiley love smiley love smiley
flower action smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Tue Apr 30, 2013 2:08 pm

cheekey smiley Smile my Very Beloved Smile cheekey smiley
flower flower flower

tongue smiley Comfortable fitting! tongue smiley
Have to say coming from a walk, and I have to confess I am getting more used to my looks, actual one. Not very beautiful to my eyes, Brooke, not talk about comparing to You because this would be heavier today than the grammar mistakes ("win" is transitive, I know, but the meaning, for what I understand must be related to some substantive to be won that must be specific: including concept of competition wave action smiley party smiley -right?)...
Just some lol!
If You Like me...
I'm More Focused in brains of mine, but I'm taking care of body, worried for keeping good diets and moderate weight and good sleep.
Anyway, prepare for new pictures ( affraid glups!) party smiley
party smiley tongue smiley party smiley

As I'm doing the progressive approachment to my actual looks, not necessary because not going and not wanting to start any career as top-model Shocked Laughing ), and now some Realistic Talk, I am thinking about number 5) from last text about Evolution.
The progressive change. Is it Always this way?
I am thinking about it.
Will Try to post something meaningful about it in this evening.
cheekey smiley It's a Sunny and Pure Evening!! cheekey smiley
flower I Love You so Much that it's too Much!! flower
party smiley love smiley party smiley

ps: are You afraid from my coming pictures? I Honestly think I am much more than You.
Smile Laughing Smile

psII: No, competition, Truly, has no sense now to me. Natural, familiar will Try!! action smiley
Sharing Kindness I TRULY WANT!!
tongue smiley cheekey smiley tongue smiley

psIII: See later, hopefully with something fulfilled with some of sense.
When start Working hard for Official Title, I know will still stay posting thoughts, because they will come, not necessary (in any case, I will can not because of my "official" focusing - You Know I Have to Do it) so much thinking about, Natural to Mind while Thinking for Work.
Share for Good, Sense!
Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Thu May 02, 2013 11:57 am

Hi!
Smile Smile Smile

I think I've finished by now talking about Evolution. Will not make changes on anything I wrote before, just style problems or aspects needing for better explanation.
Second thing I've tried by this.
flower Shared! flower
love smiley love smiley love smiley

"Evolución III:
Los diagramas de clados, expresión técnica de lo que podría ser el árbol genealógico de las especies, se basan, precisamente, en esa noción de cambio evolutivamente “crucial”; el cual estaría representado por cada uno de los clados del gráfico (clado=nudo evolutivo que representa a cada especie constituida, de la que se deriva/n otra/s) que precede al siguiente en cada línea evolutiva (existen clados que no vienen seguidos cronológicamente de otros: significa que se acaba la evolución en esa línea de parentesco).
Este sistema es una explicación muy útil y gráfica sobre cómo funciona el proceso de cambio evolutivo. Ahora “sólo” me quedaría por intentar comprender la auténtica dimensión del completo antecedente de la realidad que tal abstracción, clásica por otra parte, recoge en el plano conceptual-intelectual.
Dije, o, mejor dicho, quise decir, que para que exista un cambio de especie debe producirse más de una única consolidación de las variantes alélicas de los distintos genes. Esto puede ser favorecido por un cambio ambiental, pero no es necesario que sea así siempre, puesto que es posible la aparición de individuos adaptativamente “mejores” sin necesidad de cambios ambientales. Aquellos, por acumulación genética, llegarían a constituir una especie nueva en un proceso no lineal y complejo de adaptación.
No obstante, a pesar de ello, el factor evolutivo siempre aparecerá radicalizado en su índice de gradualidad en el caso de cambios severos del ecosistema, esto es claro: mayores probabilidades de que aparezcan individuos de esa misma especie afectada que resulten más adaptados y de que los anteriores desaparezcan, cortando toda transferencia genética entre ambas subclases (al principio del proceso evolutivo, como explicaré, sólo podemos hablar de subespecies), con todo lo que ello implica.
Y ahora hemos llegado al punto clave que quería comentar: “individuos de la misma especie”. Nuevamente, ¿dónde está el salto cualitativo?
Los clados constituyen una simplificación que se efectúa, únicamente, a partir de los fósiles recuperados en los distintos yacimientos aparecidos a lo largo del tiempo (ya dijimos que es sólo una pequeña parte del total, de tal forma se sólo se puede inducir, justificadamente, un muestreo genealógico-taxonómico). Esto significa que gran parte de la información relevante no se halla a nuestro alcance.
Entonces, ¿cómo podría ser el cambio, ya fuere producido por adaptación progresiva de alelos, por la llamada deriva genética, por el resultado de los flujos poblacionales o por recombinación de ADN, etc. (todo lo que pueda ser llamado, en este contexto,”mecánica” genética)? Veamos.
Habrán de ir apareciendo individuos “nuevos”, los cuales todavía serán reproductivamente homogéneos con sus “congéneres”. Pensemos que aunque es posible que no fuere así , en el caso de una mutación genética muy acentuada, dicha imposibilidad reproductiva provocaría, directamente y siempre, la extinción de la potencial línea evolutiva, puesto que el individuo en cuestión nunca podría hallar un “congénere” de subespecie, al menos el primero de la línea futurible, para el apareamiento y reproducción.
Esta acumulación de genotipos sólo será posible y susceptible de consolidarse en el caso de que las distintas modificaciones sean de carácter adaptivo al entorno. En tales casos, cada cambio quedará, ya fijado como signo genético distintivo de la especie o, mejor, de una nueva (o varias) clase homogéneamente reproductiva con la misma (subespecie). Con su supervivencia en el tiempo, por hallarse en fenotipos filogenéticamente adaptados, este nuevo rasgo será susceptible de nuevas aportaciones al acervo genético, con la posibilidad de llegar a constituir una línea de parentesco no susceptible de compartir descendencia con los miembros de la que podríamos llamar, de forma simple y simplificada, especie antigua (hasta entonces, es posible que halla habido “interfase reproductiva” entre las distintas subespecies, o no, en función del contexto de coexistencia). Y éste será el momento adecuado para poder afirmar, sin duda, que nos hallamos ante un novel representante apto para constituir un nuevo clado en nuestro diagrama de clados.
Luego, la Historia natural dirá, por las interacciones interespecie, intraespecie y ecosistémica (interacción global), por cuánto tiempo perviven, coexistiendo, los inquilinos ya pertenecientes a clados distintos, y qué líneas de parentesco evolutivo crearán o si, simplemente, unos y/o otros se extinguirán sin crear líneas nuevas.
El conjunto del complejo biológico es un ecosistema en que todo lo explicado constituye una recreación singular y simple. Espero que sea apta para comprender, a escala cuantitativamente reducida, lo que sucede y ha sucedido en la realidad compleja de la Naturaleza."
action smiley tongue smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Fri May 03, 2013 2:50 pm

Smile flower Hi, Good Sweetness!! flower Smile
Smile flower cheers love smiley love smiley cheers flower Smile


I've got new shoes! If You could see, would Like. Ha, Mine! Very Happy Exclamation party smiley ( geek tongue smiley )
They're good for walking and also for staying at the office don't so bad.
Best I've had, for two sides (and for two foot, obviously Laughing Laughing - joke was fitting! Laughing Laughing ), for sure.
Smile Smile Smile

Well, going for Weekend in a while. Talking last today.
It's probable I come on Sunday.
Don't want to be the typical "xulet" me, but I'm quite Happy about possibilities of this motor I have behind my eyebrows ( Smile Smile ) for Working for Good, if it Truly Wants to Work. I'm Wanting Now, so, opened mind and modestly (only Good Way!), will Try. Deffending my opinions, but being able to Listen.
All Global Ideas I'll Share. It's Symbiothical!!
Love, God Bless Human and Earth!
cheekey smiley flower I Love You Very Much, Brooke Shields flower cheekey smiley
love smiley love smiley

ps: Embracing Tight and Kissing!!
tongue smiley hasi tongue smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Sun May 05, 2013 3:54 pm

Smile Hi!! Smile
Smile Smile

Only coming and taking one Moment for Wishing Everybody Great and Happy Mother's Day!
flower love smiley love smiley love smiley flower

Tell Brooke I Love her Very Much, Please!
love smiley I Love You!! cheekey smiley
flower love smiley flower

ps: Very Beautiful Day!! action smiley
party smiley hasi party smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Tue May 07, 2013 11:45 am

Hi,
Smile Smile Smile Smile

cheekey smiley What a Videos! (and cheekey smiley about the sitting place)
Smile love smiley Smile

What I Wanted to Describe about Habermas think it's going to give me reason to go to his talks to Pope Benedictus XVI, because that Importance, Growing Up through the years, he is actually Giving to Values must be well clear there, I think.
Will ask for advice to Professors.
What a Summer is Waiting for me.
I Like it, will Balance Sun, Walks, Sea, Sand, Sport, Movies, Friends, Here... and Work!
I "secretly" (secretly Laughing Smile ) Like it!
party smiley love smiley Sending Tons of Love!! love smiley party smiley
flower love smiley flower
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Wed May 08, 2013 9:47 am

Hi,
Smile Smile Smile

I've Seen a chatbox, wow!
If some Friend want to come to talk for little while, I'll be so Glad.
Just some nice Polite talk could be possible.
Anyway, I'm Feeling so Fine ( flower love smiley flower )
Can not go to chatbox in the night, because from home I have to use a tablet, and it does not give me the chance to make posts or enter the chat.
Thank You so Much for Trusting! action smiley
flower You're Always Welcome!!! flower
flower love smiley flower
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Thu May 09, 2013 10:50 am

Hi,

https://www.youtube.com/watch?v=GwXk7kvXeDw

At this moment of my life, I don't care about how many people "worked" for making dirty or killing this Love, the way they could try neither, and of course I don't care about how many will keep on try "working" for it.
All I Know it's Going to Survive the Time, and that may be many ones will Be Inspired by it.
Here on my own but not alone, I say it out loud.
Séneca or Montaigne used to say: give me the truth, no matter who's coming from.
Epicure said Key of Living is not too much needing, focusing in how much we Do really have.
Smile I Have to Agree with them All! Smile
flower love smiley flower

ps: Tons of Love!!
party smiley cheekey smiley party smiley

psII: If You, my Eternal, are ever Ready to Come to me, Here, Places of The Heart, I Mean!!, I'll Stay. Whatever You may Honestly Do it will be OK!! action smiley
Smile cheers Smile
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Mon May 13, 2013 1:18 pm

Smile Hi! Smile
Smile love smiley Smile

I was coming from a walk, what a Nice Day, and for saying some stupidities now.
I've got a little piece of wood in the palm of my hand (I don't even know the name in Castilian, we always said "escarraix" geek Smile ); and that because of this fact I properly had to stop my "solos" and dedicate to the "wand-e-ring" for find car boxes.
Smile Laughing Laughing Laughing Smile

Necessary Fun for Sharing the Living, even with oneself.
Wanted to Make Special Mention, Heartfelt, for two True Spanish Artists that were so Good to the point of becoming True Classic, in different fields, for each one.
Alfredo Landa and Constantino Romero, Rest in Peace for Eternity, Shared Memories will Endure for such a long time Together.
My sister told me one day she found Alfredo Landa in Palma (that's what she told me) and that he exactly looked like in Movies, but not as in any funny role, just as Humble Gentleman.
Shared. Wanted to Say.
flower flower flower

flower Love! flower
Smile love smiley Smile
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Tue May 14, 2013 2:12 pm

Hi,

now it's when I "glups and oops", nervous. Responsability Pressure.
Came for saying yesterday's Movie "Threeater" was Funny and Good to me!
flower flower flower

And, again, The Sensation.
But Now More like, into The World of Real.
Can I Express myself as Loving so Much and without making the same Very Happy as always?
cheekey smiley Yes, I can!! cheekey smiley
Smile Smile

I'm in Love with You, and if You Went away... I don't know what I'd do with my life (nothing radical, but All so Sad).
You're the blood of my blood, You Know?
All I'm asking God is the Chance to Feel We're OK, You're OK, for Life.
When I think of Holding You in my arms, All the World changes, and it's like Being in another place, PURE, only You an Me as One.
Please, FORGIVE All my mistakes because I could cry right now.
I Love You and will Always Do.
Don't go.
Not faking anything.
I will Pray Tonight for this have been the Beginning of Something Good as Love, I will Pray with All of my Heart.
Time only counts when You're not with me.
Let me Show How I'VE ALWAYS TRULY LOVED YOU, and We'll Be Alright for Eternity.
Have to go now. See later in the evening for a while Here.
Touch is not losing at all while, because You Know, Wherever I Go, You're Coming with me, Adored and Tenderly Embraced, in the right core of my Heart action smiley
See later action smiley
flower love smiley love smiley flower Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
party smiley cheers cheekey smiley cheers party smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Fri May 17, 2013 2:37 pm

flower Smile Hi, in Goodness Time! Smile flower
flower love smiley love smiley love smiley flower

How are things, came for One! Very Happy Smile cheers
In this "highway" of mind, some "thoughtful" some "childish" can run Well, not anxious.
This Way Mind and Heart Truly Work, Developing own potencies Free, and for GOOD.
Ha!!
tongue smiley cheekey smiley hasi cheekey smiley tongue smiley

Yesterday Watched "Thor", again. Good! Spectacular, but Something Else too! Wow!
Smile Smile Smile

flower Love You, Brooke!! flower
cheekey smiley love smiley cheekey smiley
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Fri Jun 07, 2013 2:22 pm

flower Hi! flower
flower flower flower flower

How are things!
Wanted to come for last post of day before, for One Time, but could not because my NICE Friend Dani came to my place. Made Fast Informatical Operation.
I am with Informatics too!
Smile Smile Smile

It was True.
Please, listen to me. About all struggles from crazy messages for last years. Have to say, FOR TOTALLY GOOD FROM BOTTOM OF MY HEART, TRUE, I SWEAR:
As I said, Symbolycal Box of Brain is Key for Facing the Living.
All things that have to be developed for Good from what I'm saying now, one time this is Understood, I Truly Think so, right Now (GREAT TV PROGRAMS SHOWED ME UP, GOOD!), are unnecessary.
All things I disliked I was facing like ( Embarassed Very Happy ) Rambo character in the tunnel of rats. I Mean, did not feel the pain, already.
I am not recommending this psycological tactic to anybody, but it worked to me. The Survival.
Some dirty sensation I had to try to wash after it, that's True (postraumatic not that much).
I Truly Think I've Been Heartfelt Ways, Helped to Complete that Good task. Yes, yes, this is something impossible to be hidden as related to something "post-", but from the point you learn how to relativize sensations and comments, for the Empathy (not Always Good results, the Understanding of others, as Feelings from that I mean: you can find things that you don't really like, but those things, probably, are in you too -this I tell myself and use to be true), things are Much More LITTLE struggling.
So, We're Done!
Stay Calm and Good about, because You Know All I Say Here is TRUE!
love smiley love smiley love smiley

Come on!
Will Visit Forum on Weekend, just for say Hi. I Do Care about Bounds of Goodness and Love, because I Feel the same too Now!! I Know They're Real!! I Know!! Yeah, OK, Everybody!
Wishing Very Best for YOU All, God Bless!
flower Brooke, so Beautiful, I Love You for Eternity, but will See before!! flower
cheekey smiley love smiley cheekey smiley

ps: action smiley tongue smiley Razz Smile Big Hug for Family, LOVE! Smile
psII: PEACE!
Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Fri Jun 21, 2013 2:00 pm

Hi

came for a while for One.
Last post was Explossive Exposition of thinking, as usually was, better shape (physical) brings to this.  Good sharing: Fast Recovering my Brain.
Good!
More Good: the remembrance of all those things, about things gone through (not only mine, also Friends, People around and Humanity - OMS says 1/3 Women in the World have suffered some kind of Violence- through All History), do not take me to Depressive and/or selfdefensive thinking or social behaviours.
Feeling OK!  Quite New, and Shared.
We're Going Very Well.
God Bless You All!
Have Great Weekend, probably I'll go to the Sea.  Some TV, some reading, Family and some good time.
Will also Come Here, Dearest Emotion, Brooke's.
Love You Very Much, See later!!

ps: this Music from "Celtic Woman", what a Peace and Good Feelings Brings to my Mind and Heart.  Truly Love this Music.  Not exactly my mom pregnant again, LOL, but quite Beautiful and Peaceful, for All.
Have Great Time!
Back to top Go down
View user profile
david

avatar

Anzahl der Beiträge : 13873
Anmeldedatum : 2009-06-01

PostSubject: Re: With You, for All.   Mon Jun 24, 2013 12:43 pm

Smileaction smileySmile

Good Sweetness of Adoring,


there's something I'm asking myself for last years, because only in those last ones I've paid enough attention to it.
May be possible the fact I do become thinner in spring to summer (top at this last one) and some more fatty in autumm and winter, when - True about it- I am not making much special efforts for this evolution, it's part of adaptive organism of mine, as happen with feathers or hair of different animals?
It's just that it always happen, and I can not see intentional efforts for this, True.
All times I've shared with somebody laughs have been quite intense, but is it possible?
Is it ever happening to anybody?
My theory is about adaptative behaviour of my metabolism, depending on weather conditions for each season.
Well, may be it's silly.  Not all day thinking about it, please believe me.
SmileLaughingtongue smiley

Shared for sharing (well, maybe interesting, and big letters this time for MAYBE, please SmileSmile) and for some laughs, if possible.  I Truly Hope.
Love so Much!
Brooke, I Adore You.  Those shoes (well remembered the Movie Scene) are so Admirably Chosen for Nicest meaning!!
flowerparty smileycheekey smileylove smileycheekey smileyparty smileyflower
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: With You, for All.   

Back to top Go down
 
With You, for All.
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Brooke Shields Fan Family :: BROOKE FAN FAMILY FORUM :: LOUNGE-
Jump to: